Уважаеми ученици и родители,

ЦПЛР-ЦУТНТ-Русе организира развлекателни занимания, за ученици и бъдещи първокласници, осмислящи свободното им време. През ваканционните дни са предвидени занимания в следните направления: компютърни и интелектуални игри, конструиране с „Лего“, изобразителни и декоративно-приложни дейности, игри на открито и др.

Летните занимания стартират от 5 юни и ще се провеждат ежедневно от 8:30 до 12:30 часа по предварително обявена седмична програма и след предварително записване. Записването се осъществява СЕДМИЦА ЗА СЕДМИЦА.

На 29 май, в 08:30 часа ще бъдат публикувани тук програма и форма за записване за първата седмица на летните занимания: от  05.06 до 09.06.2023 г. Ако желаете Вашето дете да бъде включено в група „Летни занимания“ за посочения период е нужно да  попълните формата за записване, която ще е активна всеки работен ден от 08:30 до 16:30 часа при наличие на свободни места. Местата са ограничени! При изчерпването им записването се преустановява.
Всеки понеделник, в 08:30 часа ще бъде публикувана програма и форма за записване за следващия период /седмица/.

При коректно попълнена форма за записване, детето се счита за записано! След сформиране на групите ще получите писмо на посочения от Вас имейл с допълнителна информация.