Летни занимания в ЦПЛР-ЦУТНТ – 2023 г.

Уважаеми ученици и родители,

ЦПЛР-ЦУТНТ-Русе организира развлекателни занимания, за ученици и бъдещи първокласници, осмислящи свободното им време. През ваканционните дни са предвидени занимания в следните направления: компютърни и интелектуални игри, конструиране с „Лего“, изобразителни и декоративно-приложни дейности, игри на открито и др.

Летните занимания стартират от 5 юни и ще се провеждат ежедневно от 8:30 до 12:30 часа по предварително обявена седмична програма и след предварително записване. Записването се осъществява СЕДМИЦА ЗА СЕДМИЦА.

ВАЖНО!!! Всеки понеделник, в 08:30 часа ще бъде публикувана програма и форма за записване за следващия период /седмица/. Ако желаете Вашето дете да бъде включено в група „Летни занимания“ за посочения период е нужно да  попълните формата за записване, която ще е активна всеки работен ден от 08:30 до 16:30 часа при наличие на свободни места. Местата са ограничени! При изчерпването им записването се преустановява.
При коректно попълнена форма за записване, детето се счита за записано! След сформиране на групите ще получите писмо на посочения от Вас имейл с допълнителна информация.

Период 05 – 09 юни: Програма
Период 12 – 16 юни: Програма
Период 19 – 23 юни: Програма
Период 26 – 30 юни: Програма
Период 03 – 07 юли: Програма
Период 10 – 14 юли: Програма
Период 17 – 21 юли Програма Форма за записване
Последен период 24 – 28 юли: Програма Форма за записване

Направи запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *